Nieuwbouw

Bewortelingsbedrijf Deliflor Hoogveld
Scroll en ontdek

Kijk snel

Locatie

Nieuwaal

Soort bouw

Nieuwbouw

Opgeleverd

November 2023

Bijzonderheden

Innovatief en duurzaam bewortelingsbedrijf

Wij bouwden mee aan bewortelingsbedrijf Deliflor Hoogveld 

Deliflor is niet zomaar een bewortelingsbedrijf, want het is ook nog eens innovatief en duurzaam! Hier worden met de modernste technieken chrysantenstekken beworteld. Dit bewortelen doen ze in een kweekcel en kas met in totaal drie teeltlagen, waarvan twee zonder daglicht, maar onder 100% LED-belichting. Uiteindelijk vinden deze chrysantenstekken hun weg naar Nederlandse chrysantentelers. 

Maar om dit te kunnen bereiken moet er wel sprake zijn van een goede bedrijfshal om al het werk uit te kunnen voeren. En dan niet alleen op functioneel gebied, want het oog wilt ook wat. Daarom is tijdens het designen van het bedrijfshal en kantoor flink wat esthetiek meegenomen. Dit resulteert in een prachtig modern pand met strakke kleuren en mooie vormen. En dan het kantoor niet te vergeten: wat een blikvanger!

In het eerste kwartaal van 2022 zijn wij begonnen aan de bouw van dit ambitieuze nieuwsproject. En in november 2023 is dit bedrijfshal helemaal afgerond. Het team van Deliflor is er helemaal klaar voor om weer te beginnen!

Zo snel mogelijk aan de slag

Wij werken met snelheid. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat Deliflor zo snel mogelijk weer operationeel is. En dat is precies wat de opdrachtgever ook van ons verwachtte; een snelle maar ook een vakkundige bouw!

Wij zijn erg erg trots op dit prachtige nieuwbouwproject waar wij allen met veel plezier aan hebben gewerkt. 

Swipe en klik voor meer projecten

Enthousiast over onze projecten?

Wij zijn benieuwd naar jouw project! Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renoveren om te verduurzamen of om het renoveren van je monumentale pand. Bij Bouwbedrijf van Steenbergen bouwen wij met veel plezier en energie aan jouw toekomst. Jouw project onze zorgen!

 

Vraag direct je offerte aan