Nieuwbouw

Met onderhoudsarme gevelbekleding
Scroll en ontdek

Kijk snel

Locatie

Nieuwaal

Soort bouw

Nieuwbouw

Opgeleverd

In aanbouw

Bijzonderheden

Onderhoudsarm dankzij de gevelpanelen van Keralit en windveren en boeiboorden van Alucopal

Nieuwbouwwoning in Nieuwaal

Kijk toch eens naar dit fantastische ontwerp van deze vrijstaande nieuwbouwwoning in Nieuwaal. Die heeft zeker weten de WOW-factor!

Gevelbekleding

De zichtbare eikenspantconstructie vormt een mooi contrast met de strakke en donkere gevelbekleding bestaande uit; metselwerk, gevelpanelen van het ijzersterke Keralit en de windveren en boeiboorden van Alucopal.

De drie zo verschillende materialen hebben één ding met elkaar gemeen; je hebt er namelijk geen omkijken meer naar. Dat is pas duurzaam.

Geen omkijken meer naar je schilderwerk!

Als je jezelf nooit meer druk wilt maken om het schilderwerk van je woning, dan kies je - net zoals de bewoners van deze woning in Nieuwaal - voor de onderhoudsarme gevelpanelen van Keralit!

De gevelpanelen bestaan uit gerecyclede kunststoffen en glasvezel dat dat dankzij de Uv-bestendige toplaag niet verkleurd. Deze eigenschappen maken van Keralit een ijzersterk en onderhoudsarm product!

 

 

Swipe en klik voor meer projecten

Enthousiast over onze projecten?

Wij zijn benieuwd naar jouw project! Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renoveren om te verduurzamen of om het renoveren van je monumentale pand. Bij Bouwbedrijf van Steenbergen bouwen wij met veel plezier en energie aan jouw toekomst. Jouw project onze zorgen!

 

Vraag direct je offerte aan