Nieuwbouw

Groene woonwijk 't Hoogveld in Kerkwijk
Scroll en ontdek

Kijk snel

Locatie

Kerkwijk

Soort bouw

Nieuwbouw

Opgeleverd

In 2021

Bijzonderheden

Verhuisklaar opgeleverd

Nieuwbouwwijk 't Hoogveld in Kerkwijk

Nog net voor Kerst 2021 vond de oplevering van de woningen op 't Hoogveld in Kerkwijk plaats en konden wij officieel de sleutels overhandigen aan de nieuwe bewoners. En van de drieëntwintig woningen werden er zelfs een aantal kant-en-klaar opgeleverd. Met alles erop, eraan en erin: van de complete wandafwerking met stopcontacten, de vloer en de plinten tot en met de raambekleding en de keuken. Tot in de puntjes afgewerkt. Daar kon de verhuiswagen direct voorrijden. Het kan dan ook niet anders dan dat de bewoners nu al helemaal zijn geïnstalleerd op deze fijne plek.

De foto's geven je een goed beeld van deze landelijk gelegen, ruim opgezette en duurzame nieuwbouwwijk met intiem karakter, waar de plantsoenen al zijn aangeplant en ook de straten en parkeerplaatsen zijn aangelegd.

Swipe en klik voor meer projecten

Enthousiast over onze projecten?

Wij zijn benieuwd naar jouw project! Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renoveren om te verduurzamen of om het renoveren van je monumentale pand. Bij Bouwbedrijf van Steenbergen bouwen wij met veel plezier en energie aan jouw toekomst. Jouw project onze zorgen!

 

Vraag direct je offerte aan