Levensloopbestendige nieuwbouwwoning

in Velddriel
Scroll en ontdek

Kijk snel

Locatie

Velddriel

Soort bouw

Nieuwbouw

Opgeleverd

In aanbouw

Bijzonderheden

In Velddriel zijn wij volop bezig met de bouw van deze vrijstaande nieuwbouwwoning.

Vrijstaande eigentijdse woning in Velddriel

Wij bouwen hier aan de woondroom van onze opdrachtgever. Een levensloopbestendige en duurzame woning, waren de belangrijkste woonwensen van de toekomstige bewoners. Dat resulteerde in dit, door architectenbureau Fresjo gerealiseerd, ontwerp van deze compacte vrijstaande woning in Velddriel voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Begin 2022 gingen hier de mortelschroefpalen de grond in, waarmee de eerste stappen werden gezet in het bouwproces van de woning. Zodra de kalkzandsteenmuren worden opgetrokken, neemt de woning steeds meer vorm aan. En dan gaat het hard. Want nog geen drie maanden later kwam het huis uit de steigers en werd gestart met de afbouwfase. Dit huis gaat zeker weten een fijn thuis worden voor zijn toekomstige bewoners. Voor nu en later.

 

 

 

Swipe en klik voor meer projecten

Enthousiast over onze projecten?

Wij zijn benieuwd naar jouw project! Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renoveren om te verduurzamen of om het renoveren van je monumentale pand. Bij Bouwbedrijf van Steenbergen bouwen wij met veel plezier en energie aan jouw toekomst. Jouw project onze zorgen!

 

Vraag direct je offerte aan